renoveralitemera.blogg.se

Jens & Linnéa här. Vi fick en idé om att rusta upp och fixa till lägenheten lite. En sak blev en till sak och den saken blev ytterligare en sak och den saken blev ännu en grej och så fortsatte det. Och kommer säkert att fortsätta. Här tar vi tacksamt emot tips, Delar med oss av idéer och kommande hinder. Välkomna hit!

Ett sovrum

Publicerad 2015-09-22 10:27:00 i Allmänt,

En månad senare och sovrummet som vi byggt upp i det gamla vardagsrummet är så gott som klart. Lite småfix klart. Fixa till garderoben som ni ser till vänster med nån form av dörr/draperi. Och lite fix i övrigt.
 
Men annars måste jag säga att det är otroligt vilken skillnad det blev. Vi tittar och tittar och kan inte riktigt förstå att det är samma rum.

Före. Vardagsrummet med fönster mot gatan. Vid den svarta hyllan som hänger till höger i bild, där har vi byggt upp väggen som skapat vårt nya sovrum.

Nytt rum. TIll vänster ser ni garderoben som är uppbyggd. 
 
 

Här är vardagsrummet från andra hållet, med fönsterna i ryggen. Där vår nya vägg är uppbyggd. 

Här står jag på samma ställe och tar kort. Precis när sovrummet blev klart, därav avsaknaden av möbler osv.

Nu är det sista racet kvar. Vardagsrummet ska byggas upp. Eller, gamla väggar ska slås ner snarare. Sen blir det samma fix som med sovrummet. Plocka fram originaltak. Restaurera. Mura revor. Bygga lister. Osv osv osv. 

Vi hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela